Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
6 stuks
Ingrediënten
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1561 kJ /
373 kcal
Vetten
27 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wit Brood
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Havermoutrepen met kaas
45min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Amandelpasta
1u. 10min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Brioche
5u.